Tinte i oprema za Ink-jet printere

Tinte i oprema za Ink-jet printere Uređaje koji koriste Ink-jet patrone dijelimo na dvije vrste: uređaje koji koriste patrone „s glavom“ koji se obnavljaju (većina HP uređaja te neki Canon i Lexmark uređaji), te uređaje koji koriste patrone „bez glave“, tj. zamjenske patrone.

Obnova patrona „s glavom“ odvija se na specijaliziranom, potpuno automatiziranom stroju na sljedeći način: patrona se, kroz glavu a ne bušenjem tijela, ispire s posebnom tekućinom, te se nakon toga puni s tintom iste vrste i karakteristika kao i u original (OEM*), što znači da svaka vrsta patrone zahtijeva različitu vrstu tinte.

Idući korak je testiranje ispisa patrone koje se vrši pomoću pisača. Svaka patrona ispisuje dvije testne stranice, a samo patrone s potpuno ispravnim ispisom idu na police zaštićene trakom i zaštitnim kopčama.
Posljednji korak procesa obnove je pakiranje patrona prije kojeg se one još jednom testiraju na pisačima. Nakon toga na patrone se montiraju zaštitne kopče koje štite glavu patrone od sušenja, stavljaju se u polietilenske vrećice te u nove, označene kutije.

Toner

MORULA D.O.O.
proizvodnja tonera, tinti i ribona za printere
te prodaja informatičke opreme i uredskog pribora

Sv. Florijana 46
21204 Dugopolje

Tel: 00 385 21 333 039
Fax: 00 385 21 333 255

info@morula.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak 08-16 sati
Nedjeljom i praznikom ne radimo

Futuro Internet studio - Zadar