O nama

Obnova laserskih tonera Tvrtka smo koja se bavi obnovom i distribucijom patrona za laserske, ink jet, fax te kopirne uređaje.
Isto tako imamo profesionalan pristup, kvalitetno planiranje resursa i radnog vremena i stalna ulaganja u djelatnike i opremu garantiraju vrhunsku kvalitetu i uslugu korisnicima naših proizvoda.

Tvrtka je osnovana 2005 godine sa ciljem da se podigne broj obnovljenih patrona u RH te na taj način smanjujući time količinu teško razgradivog materijala koji svakodnevno završava na otpadu a glavni nam je zadatak zaštita okoliša kroz obnovu patrona za uređaje za ispis.

Tvrtka Morula d.o.o. radi isključivo obnovu a ne dopunjavanje ili punjenje patrona! To znači da se naš proizvodni proces sastoji od rastavljanja patrone, zamjene svih potrebnih dijelova (bubanj, noževi, valjci, čipovi i ostalo prema potrebi), punjenja prahom (tonerom) visoke kvalitete, sastavljanja patrone, provjere ispravnosti iste te pakiranja u antistatičke vrećice i nove kutije. Navedeni proces garancija je kvalitete obnovljene patrone istovjetne originalu.

Druga bitna činjenica je da korištenjem obnovljenih patrona aktivno sudjelujete u ekološkoj borbi za zaštitu okoliša uz istu kvalitetu otisaka vaših uređaja.

I na kraju, ali ništa manje bitno, je činjenica da korištenjem obnovljenih patrona ostvarujete značajne uštede (cca 50%) u vašem poslovanju, što uključuje i dostavu.

Podržavamo
Canon, Samsung, Xerox, Epson, OKI, HP, Konica Minolta, Lexmark, Ricoh, Brother, Panasonic
Canon, Samsung, Xerox, Epson, OKI, HP, Konica Minolta, Lexmark, Ricoh, Brother, Panasonic i drugi
Toner

MORULA D.O.O.
proizvodnja tonera, tinti i ribona za printere
te prodaja informatičke opreme i uredskog pribora

Sv. Florijana 46
21204 Dugopolje

Tel: 00 385 21 333 039
Fax: 00 385 21 333 255

info@morula.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak 08-16 sati
Nedjeljom i praznikom ne radimo

Futuro Internet studio - Zadar