Toneri i oprema za laserske printere

Toneri i oprema za laserske printere Toner patrone za laserske uređaje obnavljaju se ručno. Operater kompletno rastavlja toner patronu i čisti je od ostataka starog praha. Kod većine toner patrona optički bubanj, koji je osnova kvalitetnog ispisa, mijenja se pri svakoj obnovi.

Ostali rabljeni djelovi, poput noževa, valjaka i sl. mijenjaju se prema potrebi, ovisno o rezultatima kontrole kvalitete istih. Na sve tonere patrone s čipom ugrađuje se novi, patent free čip funkcionalno istovjetan originalnom.

Zatim slijedi punjenje toner patrone kompatibilnim toner prahom visoke kvalitete minimalno u količini koju propisuje proizvođač OEM* tonera, sastavljanje toner patrone te testiranje većine obnovljenih toner patrona u pisačima.
Zadnji korak u procesu obnove je pakiranje toner patrona u posebne antistatičke vrećice i nove kutije s posebno dizajniranom unutrašnjosti koja sprečava pomicanje toner patrona u kutiji i oštećenja u transportu.

Gore navedenim procesom obnove (a ne samo dopunjavanja toner prahom) garantiramo korisnicima naših toner patrona kvalitetu i količinu otisaka jednaku OEM tonerima.

U procesu čišćenja toner patrone koristi se uređaj (Toner Vacum System) koji usisava stari prah i filtrira ga, te ga sprema u posebne vreće. To nam omogućava potpuno čišćenje toner patrone, a time osiguravamo i ekološko zbrinjavanje svog otpada koji nastaje procesom obnove.

Toner

MORULA D.O.O.
proizvodnja tonera, tinti i ribona za printere
te prodaja informatičke opreme i uredskog pribora

Sv. Florijana 46
21204 Dugopolje

Tel: 00 385 21 333 039
Fax: 00 385 21 333 255

info@morula.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak 08-16 sati
Nedjeljom i praznikom ne radimo

Futuro Internet studio - Zadar